КОМПЛЕКТ ECOTOOLS Merry Must-Have Четки за грим

Комплект включващ 4 четки за грим и почистващи продукти.
Рейтинг:
80% of 100
Код на продукта:
076850
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Използвай четките от комплекта на Ecotools Merry Must-Have, за да създадеш прецизна и красива грим визия. Имаш всичко от което се нуждаеш!
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
ПЦД: Pcd Price 50,00 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

25,00 лв.
Разлика: 25,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Четки за грим Съдържание на комплекта: Четка за руж Скосена четка за прецизно нанасяне на продукт върху клепача или веждите Четка за нанасяне на сенки в сгъвката на клепача Oвална четка за разнасяне на кремообразни или прахообразни продукти по целия клепач. Пол: Дамски Основна полза: Комплектът EcoTools Merry Must-Haves включва 6 основни продукта за грим, които поддържат лицето ви свежо и сияйно през целия ден. Beauty категория: АКСЕСОАРИ ЗА ГРИМ
Описание на продукта
Комплектът Ecotools Merry Must-Have ви предлага 6 основни инструмента за грим, включително 4 четки, шампоан за четки и кърпички за почистване на лице. Асортиментът от четки, които ще откриете, и ще помогнат за създаването на цялостна грим-визия, включва: Full Blush Brush – Четка за руж Angled Liner Brush – Скосена четка за прецизно нанасяне на продукт върху клепача или веждите. Defined Crease Brush – Четка за нанасяне на сенки в сгъвката на клепача Accent Shadow Brush - Oвална четка за разнасяне на кремообразни или прахообразни продукти по целия клепач. Четките за грим Merry Must-Haves са изработени от мек синтетичен косъм за подобрено нанасяне на продукт и се почистват лесно с помощта на шампоана за почистване на четки и спонджове за грим EcoTools. Както при всички продукти на EcoTools, този комплект четки за грим е 100% веган и е създаден без насилие над животни.
Начин на употреба
Използвайте четките от комплекта на Ectools, за да създадете прецизен, красив и натурален грим, на който ще се наслаждавате през целия ден. Почиствайте четките си и спонджа, седмично, за да не спирате да получавате невероятни резултати.
Оценка на потребителите
  1. оценка
    нанасянето става лесно и удобно

    Мнение от Деница,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: КОМПЛЕКТ ECOTOOLS Merry Must-Have
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.