КОМПЛЕКТ COACH Dreams Sunset Eau De Parfum + Travel Spray Парфюмна вода (EDP)

Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
072326
+11 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Coach Dreams Sunset е вдъхновен от свободолюбивия дух на приключенията, със залеза на хоризонта.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
60ML
ПЦД: Pcd Price 165,00 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

115,50 лв.
Разлика: 49,50 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Съдържание на комплекта: Парфюмна вода 60 мл, парфюмна вода 7,5 мл. Пол: Дамски Вместимост: 60ML Beauty категория: ДАМСКА ПАРФЮМЕРИЯ
Описание на продукта
Coach Dreams Sunset е вдъхновен от свободолюбивия дух на приключенията, със залеза на хоризонта. Вдъхновен от златните цветове на залеза и единствените по рода си пътувания с приятели, Coach Dreams Sunset напомня за топлината на спомените от изживяното и магията на възможностите на хоризонта. Създаден от парфюмериста Натали Лорсън, флоралният, дървесен и свеж аромат се отваря с плодови нотки на круша и бергамот, разкриващи сърце от жасминов цвят, преди да се потопят в топлото ухание на зрънца Тонка и ванилия. „Coach Dreams Sunset е игрив, носталгичен и вдъхновен от духа на възможностите и приключенията.“ – Креативен директор Стюарт Вевърс. Изработена от омбре стъкло, вдъхновена от променящото се небе, бутилката е завършена с изискан кожен пръстен в основата на капачката, като знак за богатата история на Coach в изработката на кожени изделия. Привличащата вниманието, външна опаковка блести с глитери от розово злато, пресъздавайки магията на мечтите. Игривите илюстрации говорят за вдъхновението за парфюма: незабравимо приключение с приятели.
Начин на употреба
Напръскайте парфюма на разстояние 15-20 см от кожата си. Нанесете върху пулсовите точки. Всяко място, в което тялото ви е малко по-горещо също е подходящо, но малко върху китките и врата е достатъчно.
Състав
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, OCTOCRYLENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, LIMONENE, GERANIOL, ISOEUGENOL, METHYL 2-OCTYNOATE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 17200 (RED 33), CI 60730 (EXT. VIOLET 2).
Оценка на потребителите
  1. Препоръчвам
    Страхотен аромат

    Мнение от Десислава,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: КОМПЛЕКТ COACH Dreams Sunset Eau De Parfum + Travel Spray
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.