C.L.L.C. BIO lipid night serum Beauty oils Серум

БИО липиди нощен серум с Витамин С
Код на продукта:
070796
+5 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

БИО липиди нощен серум с Витамин С Активни молекули БИОлипиди с висока концентрация на Витамин С. Нощна двуфазна терапия за лице и деколте, която ще възвърне сияйния вид на кожата. Заздравява клетъчната мембрана, възстановява хидро- липидния слой, защитава от въздействието на свободните радикали.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 02 май - понеделник, 06 май
25ML
52,90 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 3M Тип продукт: Серум Какъв проблем решава: Подхранване и регенерация Основна полза: Подмладява кожата Основни предимства на формулата : 0% Алкохол Пол: Дамски Вместимост: 25ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Специално разработена формула, подходяща за ежедневна употреба.

Благодарение на незаменимите био липиди, които присъстват в състава на всяка клетъчна мембрана като фосфолипиди, гликолопиди, фитостероли и витамин F /линолова киселина/. Имат силно подхранващи свойства, възстановяват хидро- ипидния филм на кожата, предпазват и подобряват водния и баланс.

  • Висока концентрация на Витамин С. Витамин С-Аскорбиновата киселина е активно вещество, което бързо се абсорбира в кожата и създава защита, устойчива на въздействието на свободните радикали, токсини и слънчева светлина. Аскорбиновата киселина е нестабилно вещество и само благодарение на съвременните технологии тя може да се поддържа активна, поради което в момента се счита за преоткрито природно чудо.
  • Масло от гроздови семки - изключително подходяща грижа за деликатните зони. Има дълбоко овлажняващо действие, попива бързо и не оставя мазни следи. Притежава свойството да регулира мастната секреция и да подобрява кръвообращението. Богато на витамин Е, маслото е силен натурален антиоксидант. Благодарение на високото си съдържание на незаменими мастни киселини, то предотвратява процесите на окисление и забавя стареенето. Маслото има стягащо, тонизиращо и регенериращо действие и спомага за задържането на влагата в кожата.
  • Масло от арган - познато като „мароканското течно злато“, аргановото масло подобрява еластичността на кожата и спомага за изглаждане на фините линии.
  • Масло от макадамия - извлича се от ядките на дървото. То съдържа витамини А, В и Е, както и множество минерали. Спада към типа масла, които са с най-близък до човешката кожа състав – съдържа 85% мононенаситени триглицериди, като 20% от тях са палмитолеинови триглицериди, които имат антиоксидантно действие със защитаващо клетъчната мембрана действие. 
  • Силно хидратиращото действие се дължи на мононенаситената палмитолеинова киселина, която не присъства в никое друго растително масло. Характерното за тази киселина е, че се съдържа в човешката кожа, а наличието й е фактор за поддържане на младостта на епидермиса. С възрастта обаче количеството й в кожата намалява. Маслото подхранва и тонизира кожата
Начин на употреба

Разклатете добре преди употреба.

Нанесете на добре почистена кожа с масажни движения, в зоната на лицето и шията. Използвайте леки движения- отдолу нагоре и отвътре навън. 

Нощна терапия, използвайте преди сън.

Подходяща за ежедневна употреба.

Състав
VITIS VINIFERA SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SQUALANE, PHOSPHOLIPIDS, GLYCINE SOJA OIL, GLYCOLIPIDS, GLYCINE SOJA STEROLS, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM.
Напишете вашето мнение
Оценете: C.L.L.C. BIO lipid night serum Beauty oils
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.