YESforLOV Natural Unisex Lubricant With Organic Aloe Vera Гел за тяло

Натурален унисекс лубрикант с органично алое вера YESforLOV Ексклузивно
Код на продукта:
066701
+5 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Личен интимен лубрикант с 96% съставки от органичен произход, който помага да постигнете удоволствие и интимно самочувствие по естествен начин.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 25 април - понеделник, 29 април
100ML
59,80 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 6M Тип продукт: Гел за тяло Какъв проблем решава: Део и лична хигиена Основна полза: Хидратира кожата Основни предимства на формулата : Натурална Пол: Унисекс Вместимост: 100ML Beauty категория: СПЕЦИАЛНА ГРИЖА
Описание на продукта

Формулата на натуралния унисекс лубрикант на YESforLOV включва 98% съставки от естествен произход (с изключение на водата) по стандарта ISO 16128. Той помага да постигнете удоволствие и интимно самочувствие по естествен начин. С формула, обогатена с екстракти от алое вера и градински чай, той осигурява обилна смазка и намалява всички рискове от дискомфорт. Този органичен лубрикант ще ви служи във всички сексуални приключения, като при това се грижи за кожата и за деликатните слизести обвивки. 

ПРОИЗВЕДЕН във ФРАНЦИЯ - 100 мл - Съвместим със секс играчки и презервативи (по стандарт NF S97-034). * Вегански продукт * Създаден без жестоко отношение към животни - Не нарушава физиологичното ниво на pH. - Подходящ за всички типове слизести обвивки, дори най-чувствителните. - Тестван под гинекологичен контрол.

Начин на употреба

Този лубрикант не е контрацептив. Този продукт не трябва да се използва върху увредена кожа. В случай на кожно раздразнение препоръчваме да прекратите употребата и да се консултирате с лекар. Да не се прилага в комбинация с други продукти върху същата област без медицинска консултация. В случай на контакт с очите изплакнете обилно с вода

Специални условия на съхранение: Съхранявайте при стайна температура на място, защитено от светлина

Състав
ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*, AQUA, GLYCERIN**, BENZYL ALCOHOL, CERATONIA SILIQUA GUM*, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA GUM*, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, POTASSIUM SORBATE, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID.
Напишете вашето мнение
Оценете: YESforLOV Natural Unisex Lubricant With Organic Aloe Vera
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.