THE ORDINARY 100% Organic Virgin Sea-Buckthorn Fruit Oil Серум

Серум за лице Ексклузивно
Код на продукта:
058741
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Ежедневна грижа за всеки тип кожа
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: петък, 26 април - вторник, 30 април
30ML
37,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12м Тип продукт: Серум Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Пол: Унисекс Вместимост: 30ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Тази формула се състои от 100% масло от морски зърнастец, което е органично, нерафинирано и необработено. Това масло се получава от пулпата на зърнастеца от морски зърнастец и съдържа антиоксиданти, каротеноиди и ликопен, които допринасят за наситения оранжево-червен цвят на маслото. Уникалният състав на маслото от морски зърнастец помага да се осигури подкрепа за цялостното здраве на кожата чрез защита от стресови фактори от околната среда, осигуряване на структурна подкрепа и намаляване на появата на неравен тен.

 

Забележка: Цветът на това масло ще остане на лицето ви, докато се отмие и има вероятност да оцветява тъкани. Препоръчваме да го прилагате през нощта и при необходимост да го комбинирате с други продукти във вашия режим, за да намалите интензивността на цвета.

 

Бележки:

1. След нанасяне цветът на това масло ще остане върху кожата ви, докато се отмие. Моля, използвайте много малко количество или разредете с други продукти за по-лесно нанасяне.

2. Нашето масло от морски зърнастец е напълно нерафинирано и с естествен аромат поради високото си съдържание на палмитолеинова киселина (Омега-7). Този аромат не е индикация за гранясване.

Начин на употреба
Смесете няколко капки с други продукти в дланта на ръката си и нанесете върху лицето, в идеалния случай преди лягане и след продукти на водна основа. Измийте ръцете си след нанасяне и избягвайте контакта на продукта с тъкани, тъй като може да ги оцвети.
Напишете вашето мнение
Оценете: THE ORDINARY 100% Organic Virgin Sea-Buckthorn Fruit Oil
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.