SWATI Cosmetic Lenses - Turquoise Лещи

Код на продукта:
052600
+9 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

КОЗМЕТИЧНИ ЛЕЩИ ЗА ЕСТЕСТВЕНА ВИЗИЯ.
Виж пълното описание
Наличен
Информация за доставка

Разнообразни методи за доставка - до ваш личен адрес, офисите на СПИДИ и ЕКОНТ.

Срокът за доставка е 4 работни дни.

99,90 лв.
Наличен

Доставка за 4 работни дни

Оторизиран магазин

Безплатна доставка за поръчки над 80.00 лв.

Безплатно опаковане на подаръци

2 безплатни мостри при поръчки над 80.00лв.

Пол: Дамски Тип продукт: Лещи Категория: АКСЕСОАРИ
Описание на продукта
Без значение дали ги избираш с цел да подчертаят, или да допълнят визията ти, козметичните лещи са малък аксесоар, който прави голямо впечатление. Козметичните лещи SWATI работят съвместно с цвета на очите ти, за да създадат оттенък, който изглежда напълно естествено и е уникален само и единствено за теб. Полагаме огромни усилия, за да сме сигурни, че нашите козметични лещи са лидери по качество и приложение, като в същото време надскачат общите стандарти за безопасност в индустрията. ТЮРКОАЗ Истински дар от боговете, тюркоазът намира баланса между мощ и красота. Така както този нюанс балансира между синьо и зелено, обрамчени от нотки злато около зеницата. Красота или мощ, защо да избираш? Наличен формат: 6-месечни лещи
Начин на употреба
ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА 1. Поставете лещата на върха на показалеца си и се уверете, че не се е обърнала, като проследите дали ръбът е напълно хоризонтален, както е показано на картинката. Ако има видимо отклонение, обърнете лещата наобратно. 2. Със средните пръсти на двете ръце отместете горния и долния клепач и поставете лещата с помощта на показалеца на доминантната ръка. 3. Бавно примигнете и погледнете наляво, надясно, нагоре и надолу, за да се стабилизират лещите.
Състав
Напишете вашето мнение
Оценете: SWATI Cosmetic Lenses - Turquoise
Вашата оценка
© 2019 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.