Roberto Cavalli Paradise Found Fof Her Парфюмна вода (EDP)

Рейтинг:
71% of 100
Код на продукта:
conf-56037
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Луксозна цветно-ориенталска парфюмна вода за нея. С новата двойка ориенталски аромати Roberto Cavalli кани всеки страстен почитател на удоволствията да се потопи в пищната сюрреалистична градина на Paradise Found.
Виж пълното описание
Няма наличност

Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Дамски Категория аромат: Ориенталски Връхни нотки: Палмови листа, нероли, розов пипер Средни нотки: Жасминово масло, франджипани, портокалови цветчета Базови нотки: Масло от пачули, сандалово дърво, хелиотроп Срок на годност след отваряне: 36М
Описание на продукта
Луксозна цветно-ориенталска парфюмна вода за нея. С новата двойка ориенталски аромати Roberto Cavalli кани всеки страстен почитател на удоволствията да се потопи в пищната сюрреалистична градина на Paradise Found. На това уникално място мъж и жена изживяват рая и като място, и като състояние на ума. Пътувайки между фантазия и реалност, те се завръщат в една изкривена реалност, обгърнати от хедонистичното усещане за блаженство. Създадена от майстор-парфюмериста Емили Коперман, парфюмната вода за жени е луксозен цветно-ориенталски аромат със светли върхови нотки от розов пипер, нероли и неочакван акорд от палмови листа. Обгърщащата цветна сърцевина от франджипани, портокал и жасминови цветчета е обогатена от скъпоценно сандалово дърво за хипнотизиращ завършващ подпис. Италианската модна икона и приятел на къщата Мария Карла Босконо внася мигновена химия в кампанията, а изцяло лакираният пурпурен флакон е замислена като скъпоценен камък от Рая, едновременно луксозен и мистериозен. Капачката във форма на колона е отправка към впечатляващата архитектура в невероятните градини Las Pozas – една ода на сюрреализма в сърцето на мексиканската тропическа гора. Гравираните върху флакона метални завършващи елементи отразяват бляскавата чувственост на този луксозен нов ароматt. Силуетите на палмови листа покриват кутията, обградена с метални ленти, внасяйки съвършен баланс между дивата природа и елегантния шик. Време е да откриете своя рай с Paradise Found Roberto Cavalli за жени.
Начин на употреба
Нанесете аромата в зоните на пулса - китките, шията, гърдите, лактите и сгъвката зад коленете.
Състав
ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, EUGENOL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, METHYL 2-OCTYNOATE, BHT
Оценка на потребителите
  1. Изискан
    Купих го на сляпо, без очаквания. Разкошен парфюм, стана ми любим. Използвах през зимните месеци. Уютен, сочен и звънлив. Напомня малко на La Petit Robe Noir на Герлен. И като трайност съм доволна. Върху дрехите ми остава над 12ч., което е супер. С други думи: за мен този парфюм се оказа приятна изненада.

    Мнение от whisper12,

  2. ...
    Уникален аромат и доста траен !

    Мнение от Stanislava,

  3. Хубав
    Рейтинг:
    60
    Много приятен парфюм с цветни и плодови нотки. Напомня малко калическата малка черна рокля на Герлен. За хладно време е много подходящ. Но и при мен не е с особена трайност. Имам други два парфюма на бранда, които са удивително трайни, мислех, че и този ще е така, но не. Жалко, защото иначе има много изискана пирамида.

    Мнение от Албена,

  4. Много е траен. Учудена съм на ревютата
    Рейтинг:
    100
    При мен този аромат е много траен, красив и интригуващ. Различен е от всичко пробвано от мен до сега и много се радвам че е част от колекцията ми. Хем е свеж, хем е кремест, хем има пачули. Интересна комбинация и не съжалявам че го взех веднага щом го пробвах. Не препоръчвам покупка на сляпо обаче. Пробвайте го първо.

    Мнение от Мая,

  5. Прекрасен аромат
    Рейтинг:
    100
    Парфюма е изключително траен при мен и супер интересен като аромат. Макар, че не съм голям фен на марката, този парфюм ще го купя пак.

    Мнение от Евгения,

  6. Не ми харесват парфюмите на Кавали
    Рейтинг:
    20
    И Paradiso e като Paradise.... Нищо вълнуващо и зашеметяващо няма. Трайност също. Можеш да се пръскаш колкото искаш и нищо..

    Мнение от Аз,

  7. Разочарована
    Рейтинг:
    20
    Не си заслужава цената ! Никакъв аромат не се усеща след 2- 3 часа от този "оригинален парфюм".Пълно разочарование !

    Мнение от Elena,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Roberto Cavalli Paradise Found Fof Her
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.