MORAVA® Protein Hair Mask Treatment Терапия за коса

Протеинова маска за коса
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
072024
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Протеинова маска за коса с киноа, облепиха и органични масла.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: петък, 26 април - вторник, 30 април
20GR
15,40 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: За всеки тип коса Скалп: За всеки скалп Основна полза: Възстановява косата,За лесно разресване,Плътност и жизненост,Защитава цвета на косата,Хидратира косата Вместимост: 20GR Пол: Унисекс Тип продукт: Терапия за коса Основни предимства на формулата : 0% Алкохол, Без консерванти, Без силикони, Без сулфати Срок на годност след отваряне: 12М Beauty категория: ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ГРИЖА ЗА КОСА
Описание на продукта

Маската за коса с протеин от киноа и екстракт от облепиха оставя косата точно като диамант - здрава, блестяща и красива!

Протеинът от киноа е богат на важни аминокиселини, които защитават и правят косата силна и здрава, а богатата на омега-7 мастни киселини облепиха дава на косата нов живот, пълен с блясък и мекота.

 

Маската е подходяща и за боядисана/къносана коса. Лесна за разресване, подхранена, изключително мека и диамантено блестяща коса. Без утежняване - и в това е магията.

 

Един нов и бляскав свят за вашата коса. Ароматът на бензое и лайм осигуряват наистина глезеща терапия. Продуктът идва без пластмасова опаковка,с грижа към природата и биораградим състав, удобна форма при пътувания.

Начин на употреба

1. Изсипете диамантчетата в чаша.

2. Добавете ~ 150 мл (половин чаша) вряла вода и бъркайте енергично до пълното разтваряне на продукта.

3. Изчакайте ~15-20 минути да изстине и да се сгъсти.

4. Нанесете на суха коса.

5. Оставете на косата за 40-60 минути.

6. Измийте с шампоан и отивайте да блестите!

 

 

  • Ако Ви остане от приготвената маска, може да съхранявате в хладилник до 4 седмици и пак да използвате.
Състав
cetearyl alcohol, theobroma cacao, cocos nucifera oil, behetrimonium methosulfate hydrolyzed quinoa protein, solanum tuberosum starch, hippophae rhamnoides berries extract, rosmarinus officinalis, styrax tonkinensis, citrus aurantifolia oil,benzyl benzoate*,benzyl alcohol*, limonene* *естествено съдържащи се в етеричните масла
Оценка на потребителите
  1. MORAVA® Protein Hair Mask Treatment
    Взех маската, след като прочетох коментар за нея и наистина върши чудесна работа. Маската се приготвя бързо и лесно, косата става по-мекичка, а ми остана от готовата маска и за още едно ползване, като в момента я съхранявам в хладилника :-)

    Мнение от Neli,

  2. Страхотна!
    Маската е жестока! Съвсем случайно я открих на сайта, като забелязах свежата опаковка и реших да я тествам, заради съдържанието - протеин от киноа ! Първоначално прочетох, че е 20гр, но всъщност след приготвянето и става 170 мл! Аз съм със средна коса дължина и ми остана малко количество, което съхранявам, както е написано на самата опаковка - в хладилник и мисля да го ползвам след 1-2 седмици. Косата ми стана страхотно мека и блестяща и определено бих си я купила пак. Най-много ми харесва, че марката е българска и имат доста продукти за грижа за косата. Досега не бях чувала за БЕЗВОДНА козметика, но идеята много ми допада - козметика без вода и без пластмасова опаковка. Поздравления на Дългас, че предлагате толкова интересни продукти.

    Мнение от Diana,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: MORAVA® Protein Hair Mask Treatment
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.