КОМПЛЕКТ MONTBLANC Signature Absolue Eau De Parfum + Body Lotion Парфюмна вода (EDP)

Код на продукта:
072334
+11 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Montblanc Signature Absolue е бляскав флорален-амбров-плодов парфюм. Този нов аромат ще ви отведе към написването на сияйна, нова олфактивна история със свежо и искрящо дуо от мандарина и круша Уилямс, обвити в богатите наркотични нотки на тубероза и иланг.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 25 април - понеделник, 29 април
50ML
ПЦД: Pcd Price 159,00 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

111,30 лв.
Разлика: 47,70 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Съдържание на комплекта: Парфюмна вода 50 мл, лосион за тяло 100 мл. Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ДАМСКА ПАРФЮМЕРИЯ
Описание на продукта
Montblanc Signature Absolue е бляскав флорален-амбров-плодов парфюм. Този нов аромат ще ви отведе към написването на сияйна, нова олфактивна история със свежо и искрящо дуо от мандарина и круша Уилямс, обвити в богатите наркотични нотки на тубероза и иланг. Този нов парфюм дава на жените възможността да изразят себе си и своя изключителен характер. През фасетираното стъкло на флакона течността от жълто злато сияе с изключителна интензивност. Емблемата на бранда върху капачката е подчертана с абсолютна прецизност. Външната опаковка е покрита с ярко, топло злато и деликатен кожен мотив Saffiano, който напомня за луксозните кожени изделия savoir-faire на Maison Montblanc. Неговият блясък и скъпоценност контрастират с изчистената, гладка бяла лента, подписана с ръкописното лого на Signature Absolue. Флоралният-амбров-плодов парфюм се отваря с богати плодови фасети на мандарина и круша Уилямс, блендирани с розов пипер, за да разкрият искрящите тонове на сияйна женственост. Сърцето на аромата се разкрива с ярък и пищен букет от лъчисти цветя, в който тубероза, франжипани и иланг се обединяват, за да създадат усещане за най-възхитителните слънчеви нюанси. Гурман характерът на зърна тонка се среща с дървесните нотки на кедрово дърво, за да придадат на Signature Absolue вкусна интензивност, завършена от от чувствеността на златен амбър.
Начин на употреба
За чувствен ритуал и дълготрайно ухание нанесете парфюмния лосион за тяло и след това спрейвайте парфюма върху пулсовите точки, като ключиците, коленете и деколтето. Оставете да изсъхне без да разтривате отгоре. Можете да нанасяте няколко пъти на ден.
Състав
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, ISOEUGENOL, BENZYL BENZOATE, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, CI 15985 (YELLOW 6), CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2)
Напишете вашето мнение
Оценете: КОМПЛЕКТ MONTBLANC Signature Absolue Eau De Parfum + Body Lotion
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.