MITOMO Hyaluronic Acid + Lithospermum Japan Facial Essence Mask Маска за лице

Подмладяваща маска за лице с хиалуронова киселина и Lithospermum
Рейтинг:
93% of 100
Код на продукта:
055095
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Подмладяващата маска за лице осигурява еластичност, изсветляване, овлажняване и изглаждане на кожата.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
25GR
9,95 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Маска за лице Какъв проблем решава: Подхранване и регенерация Основна полза: Този продукт се отличава с уникална технология, която осигурява интензивно, незабавно и непрекъснато хидратиращо усещане за кожата. Веднъж абсорбиран, серумът на маската дълготрайно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в него. Хиалуронова киселина и Lithospermum осигуряват на кожата еластичност, изсветляване, овлажняване и изглаждане. Включеният в състава арбутин помага да се предотврати образуването на меланин. Основни преимущества: забележимо намалява бръчките; изсветлява тена; има антисептичен и успокояващ ефект; подхранва и овлажнява в дълбочина. В сравнение с много други маски за лице, с маската на Mitomo можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. След нанасяне на лист-маска ще забележите, че кожата ви става еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява. Пол: Дамски Вместимост: 25GR Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Подмладяващата маска за лице с хиалуронова киселина и Lithospermum от серия Ukiyo-e осигурява еластичност, изсветляване, овлажняване и изглаждане на кожата. Включеният в състава арбутин помага да се предотврати образуването на меланин.

Основни преимущества:

  • забележимо намалява бръчките;
  • изсветлява тена;
  • има антисептичен и успокояващ ефект;
  • подхранва и овлажнява в дълбочина.

Този продукт се отличава с уникална технология, която осигурява интензивно, незабавно и непрекъснато хидратиращо усещане за кожата. 

Веднъж абсорбиран, серумът на маската дълготрайно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в него. В сравнение с много други маски за лице на пазара, с маската за лице на Mitomo можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. След нанасяне на лист-маска върху лицето си, ще забележите, че кожата става много еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.

Начин на употреба

1. Почистете добре кожата на лицето си.

2. Извадете маската от опаковката и я разгънете.

3. Поставете маската върху лицето си и я разпределете равномерно съобразно контура.

4. Оставете маската върху лицето си за 20-30 минути.

5. Когато определеното време изтече, свалете маската и масажирайте лицето си с останала есенция, за да помогнете за по-нататъшното й усвояване.

Състав
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Lithospermum Officinale Root Extract, Aloe Vera Leaf Extract, Boswellia Serrata Extract, Potassium Hydroxide, Caprylyl Glycol Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Allantoin, Phenoxyethanol, Panthenol ,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Fragrance
Оценка на потребителите
  1. Супер
    Много добра

    Мнение от Ани,

  2. Маска на Mitomo с хиалуронова киселина
    Рейтинг:
    100
    Маската ми помага да се радвам на гладка и здрава кожа. Обичам sheet маските, защото са изключително хигиенични и лесни за употреба. Mitomo са мои любимци с бъзрия видим резултат, сравним с терапия в бюти студио.

    Мнение от Силвия,

  3. Японска лист-маска Mitomo с хиалуронова киселина
    Рейтинг:
    100
    Държа да споделя впечатленията си от този уникален продукт - гладка, стегната и видимо освежена кожа още след първото използване. Маската е силно напоена със серум, който с лек масаж втривам останалото количество в кожата след 30 мин по препоръка на производителя. Фин аромат, почти не се усеща.

    Мнение от Анета,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: MITOMO Hyaluronic Acid + Lithospermum Japan Facial Essence Mask
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.