MITOMO Aloe + Cherry Blossom Japan Facial Essence Mask Маска за лице

Подхранваща маска с Алое и екстракт от Японска вишна Сакура
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
055099
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Подхранващата и успокояваща маска е перфектната грижа за успокояване, изсветляване, овлажняване и подхранване кожата.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 01 април - сряда, 03 април
25GR
ПЦД: Pcd Price 9,95 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

7,46 лв.
Разлика: 2,49 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Маска за лице Какъв проблем решава: Маски и специална грижа Основна полза: С комбинацията от Алое Вера и екстракт от Японска вишна Сакура кожните проблеми остават в миналото! Алое Вера е много подходящо за чувствителна кожа, тъй като притежава силно успокояващо и подхранващо в дълбочина клетките на кожата действие. Растението има доказан ефект върху редица проблеми на свръх реактивната кожа като: псориазис, обриви, сърбеж, лющеща се кожа, екземи и различни видове алергии. Екстрактът от цветове на Сакура има доказано избелващ ефект. Той намалява хиперпигментацията, изсветлява и изравнява тена на лицето, като засилва производството на меланин. Има противовъзпалителен ефект и успокоява кожните раздразнения. Съдържащите се в него аминокиселини намаляват появата на бръчки. Този продукт се отличава с уникална технология, която осигурява интензивно, незабавно и непрекъснато хидратиращо усещане за чувствителната кожа. Веднъж абсорбиран, серумът на маската дълготрайно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в него. В сравнение с много други маски за лице на пазара, с маската за лице на Mitomo можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. След нанасяне на лист-маска върху лицето си, ще забележите, че кожата става много еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява. Пол: Дамски Вместимост: 25GR Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Подхранваща и успокояваща маска на MITOMO е перфектната грижа за успокояване, изсветляване, овлажняване и подхранване кожата.

  • Алое Вера е много подходящо за чувствителна кожа, тъй като притежава силно успокояващо и подхранващо в дълбочина клетките на кожата действие. Растението има доказан ефект върху редица проблеми на свръх реактивната кожа като: псориазис, обриви, сърбеж, лющеща се кожа, екземи и различни видове алергии.
  • Екстрактът от цветове на Сакура има доказано избелващ ефект. Той намалява хиперпигментацията, изсветлява и изравнява тена на лицето, като засилва производството на меланин. Освен това, има противовъзпалителен ефект и успокоява кожните раздразнения от най-различен произход.

Този продукт се отличава с уникална технология, която осигурява интензивно, незабавно и непрекъснато хидратиращо усещане за чувствителната кожа. Веднъж абсорбиран, серумът на маската дълготрайно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага.

Начин на употреба

1. Почистете добре кожата на лицето си.

2. Извадете маската от опаковката и я разгънете.

3. Поставете маската върху лицето си и я разпределете равномерно съобразно контура.

4. Оставете маската върху лицето си за 20-30 минути.

5. Когато определеното време изтече, свалете маската и масажирайте лицето си с останала есенция, за да помогнете за по-нататъшното й усвояване.

Състав
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Allantoin, Carbomer, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Prunus Serrulata Flower Extract, Disodium EDTA, Aloe Vera Leaf Extract, Boswellia Serrata Gum extract, Fragrance, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate
Оценка на потребителите
  1. Маска митомо
    Ефекта се вижда веднага-чиста,гладка ,хидратирана ,избистря тена

    Мнение от Aleksandra,

  2. Ирена
    Любима :)

    Мнение от Ирена,

  3. Mitomo mask
    Харесва ми,лесна за употреба ,прави кожата чиста и сияйна.

    Мнение от Miglena,

  4. Маска за лице Mitomo с алое и японска вишна
    Рейтинг:
    100
    Маската е страхотна! Ефекта от нея се вижда веднага. Кожата става стегната, гладка и сияйна. Харесах много и аромата. Със сигурност ще пробвам и други продукти на марката.

    Мнение от Надежда Благова,

  5. Маска Митомо с японска вишна и алое
    Рейтинг:
    100
    Изключителна комбинация от съставки! Уморената кожа видимо се уплътнява и освежава. Много нежна маска. Поставям я и върху клепачите, защото е изрязана по начин който позволява това. Препоръчвам!

    Мнение от Петя Георгиева,

  6. Маската с алое и японска вишна на Mitomo
    Рейтинг:
    100
    Тази маска е изключителна! Листът на маската е фин и обилно напоен със серум, много лек и нежен аромат. След свалянето й от лицето я поснавих за 10 мин. на деколтето. Ефектът е видим веднага след свалянето й и продължава с дни. Определено ще повторя!

    Мнение от Анета,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: MITOMO Aloe + Cherry Blossom Japan Facial Essence Mask
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.