MILANI Stay Put Brow Гел за вежди

гел за вежди
Код на продукта:
conf-58977
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Не отивате никъде ... но това не е наша работа! Milani Stay Put® помада за вежди е създадена, за да ви помогне да подчертаете и изваяте веждите си като професионалист, за изглед, който просто пленява. Поддържайте тази увереност - нашият крем за вежди има превъзходна издържливост.
Виж пълното описание
Няма наличност

Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Вместимост: 2,6GR Тип продукт: Гел за вежди Основна полза: Подходящ при носене на лещи Завършек: Матов Основни предимства на формулата : Офталмологично тестван Срок на годност след отваряне: 12 M
Описание на продукта
Не отивате никъде ... но това не е наша работа! Milani Stay Put® помада за вежди е създадена, за да ви помогне да подчертаете и изваяте веждите си като професионалист, за изглед, който просто пленява. Поддържайте тази увереност - нашият крем за вежди има превъзходна издържливост. С дълготрайност до 16 часа, ще можете да поддържате този външен вид да изглежда внушително от началото на деня до края на нощта. Използвайте професионалната четка с двоен край, за да нанесете идеалното количество цвят на веждите за естествен изглед и завладяващо подчертаване. Най-хубавото от всичко е, че този веган гел за вежди се предлага в 8 стилни нюанса. Само едно използване и ще се зъкълнете в него. Ако веждите ви можеха да изпращат текстови съобщения, те вероятно щяха да кажат: " Чувствах се сладко, може да остане там ... "
Начин на употреба
Потопете четката в шишето. Използвайте малко количество помада за вежди, за да очертаете веждите. Попълнете веждите, като нанесете продукта в посоката на растежа на космите. Използвайте спираловидна четка за смесване и нагласяване. Нанесете цвят за желаната интензивност. Отстранете излишния продукт от четката и не забравяйте да затваряте плътно капака след всяка употреба.
Състав
Изодедекан, диметикон, дикалциев фосфат, циклопентасилоксан, трихидроксистеарин, полиетилен, слюда, кватерний-90 бентонит, полибутен, октилдодеканол, полиизопрен, пропилен карбонат, изопропил титан триизостеарат, талк, талк, талк, талк. +/- Може да съдържа: Титанов диоксид (CI 77891), железни оксиди (CI 77491, CI 77492, CI 77499).
Напишете вашето мнение
Оценете: MILANI Stay Put Brow
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.