The Ritual Of Sakura

Филтри
на страница
Страница
Филтри
на страница
Страница

Rituals: The Ritual of Sakura - ново начало всеки ден

«Сакура» - това е японската дума за черешов цвят. И в красивата страна на изгряващото слънце това има дълбоко значение с вековна традиция. В Япония сакурата е символ на чистотата и възраждането на природата. Ето защо традицията на ханами - фестивал на цъфналите вишни, където хората правят пикник под цъфналите вишневи дървета, съществува от 8 век. Rituals възприема тази символика в класическата колекция The Ritual of Sakura и разчита на релаксиращи аромати за нов старт във вашата рутина за красота всеки ден.

Магическата сила на вишневия цвят и оризовото мляко

В допълнение към едноименната сакура, The Ritual of Sakura съдържа и дълбоко подхранваща есенция от оризово мляко, която придава на кожата ви здрав блясък. И тук Rituals ви предлага съставка със символика. В Япония оризът символизира късмет, плодородие и изобилие, което идеално допълва вишневия цвят в неговите сила и значение. В тази хармония продуктите The Ritual of Sakura осигуряват малко щастие в ежедневната ви грижа. Техните уникални аромати и избрани композиции от съставки ви придружават в ежедневните ви ритуали. Това ще ви помогне да бъдете по-красиви, енергизирани и щастливи. Ето защо всички продукти, от парфюм през сапун до ароматизирани свещи, са съчетани перфектно за чувствено обонятелно изживяване.

Ритуали, посветени на устойчивостта

Поредицата за грижа също е новаторска за благополучието на нашата планета. Устойчивата система за пълнене Eco-chic е специално разработена за крема за тяло The Ritual of Sakura, така че вече не е необходимо да купувате нова опаковка. Вместо това вие просто сменяте системата за презареждане, така че да са необходими значително по-малко ресурси за производството и да се генерират по-малко отпадъци.

Купете Rituals: The Ritual of Sakura онлайн на DOUGLAS.BG

Независимо дали става въпрос за спрей за стая, дезодорант, сапун или грижа за тялото: С The Ritual of Sakura, ще откриете символични съставки за ново начало всеки ден. Насладете се на хармоничните аромати на колекцията и обогатете ежедневните си ритуали с тях. С внимателно съчетаните подаръчни комплекти имате идеалната комбинация от различни продукти за грижа - за вас или любим човек. Само с няколко клика избраните от вас продукти Rituals: The Ritual of Sakura ще бъдат при вас за нула време.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.