REVOX COSMETICS

Филтри
на страница
  1. REVOX B77 Plex Bond Smoothing Creme Step 6
    Revox Cosmetics REVOX B77 Plex Bond Smoothing Creme Step 6 Крем за коса
    ПЦД: Pcd Price 22,99 лв. 17,24 лв. Разлика: 5,75 лв.
  2. REVOX B77 Plex Bond Care Conditioner Step 5
    Revox Cosmetics REVOX B77 Plex Bond Care Conditioner Step 5 Балсам за коса
    ПЦД: Pcd Price 22,99 лв. 17,24 лв. Разлика: 5,75 лв.
  3. REVOX B77 Plex Bond Care Shampoo Step 4
    Revox Cosmetics REVOX B77 Plex Bond Care Shampoo Step 4 Шампоан за коса
    ПЦД: Pcd Price 22,99 лв. 17,24 лв. Разлика: 5,75 лв.
  4. REVOX B77 Plex Hair Perfecting Treatment Step 3
    Revox Cosmetics REVOX B77 Plex Hair Perfecting Treatment Step 3 Подхранващи за коса
    ПЦД: Pcd Price 30,99 лв. 23,24 лв. Разлика: 7,75 лв.
  5. REVOX B77 Plex Bond Repairing Oil Step 7
    Revox Cosmetics REVOX B77 Plex Bond Repairing Oil Step 7 Олио за коса
    ПЦД: Pcd Price 22,99 лв. 17,24 лв. Разлика: 5,75 лв.
  6. REVOX B77 Retinol Serum Unifying Regenerator
    Revox Cosmetics REVOX B77 Retinol Serum Unifying Regenerator Масло за лице
    ПЦД: Pcd Price 13,99 лв. 10,49 лв. Разлика: 3,50 лв.
  7. REVOX B77 Retinol Eye Gel Anti-Wrinkle Concentrate
    Revox Cosmetics REVOX B77 Retinol Eye Gel Anti-Wrinkle Concentrate Продукт за очи
    ПЦД: Pcd Price 13,99 лв. 10,49 лв. Разлика: 3,50 лв.
  8. REVOX B77 Retinol Daily Protection Spf 20
    Revox Cosmetics REVOX B77 Retinol Daily Protection Spf 20 Дневен крем
    ПЦД: Pcd Price 19,99 лв. 14,99 лв. Разлика: 5,00 лв.
  9. REVOX B77 Just Glycolic Acid Tonic
    Revox Cosmetics REVOX B77 Just Glycolic Acid Tonic Тоник
    ПЦД: Pcd Price 15,99 лв. 11,99 лв. Разлика: 4,00 лв.
  10. REVOX B77 Just Vitamin C 2% Suspension Illuminating Moisturizer
    Revox Cosmetics REVOX B77 Just Vitamin C 2% Suspension Illuminating Moisturizer Дневен крем
    ПЦД: Pcd Price 14,99 лв. 11,24 лв. Разлика: 3,75 лв.
  11. REVOX B77 Japanese Ritual Moisturising Tonic
    Revox Cosmetics REVOX B77 Japanese Ritual Moisturising Tonic Тоник
    ПЦД: Pcd Price 13,99 лв. 10,49 лв. Разлика: 3,50 лв.
  12. REVOX B77 Japanese Ritual Smoothing Face Serum
    Revox Cosmetics REVOX B77 Japanese Ritual Smoothing Face Serum Серум
    ПЦД: Pcd Price 13,99 лв. 10,49 лв. Разлика: 3,50 лв.
  13. REVOX B77 Japanese Ritual Face Cream Light Texture
    Revox Cosmetics REVOX B77 Japanese Ritual Face Cream Light Texture Дневен крем
    ПЦД: Pcd Price 13,99 лв. 10,49 лв. Разлика: 3,50 лв.
  14. REVOX B77 Just Retinol In Squalane H2О-Free Solution Age Control
    Revox Cosmetics REVOX B77 Just Retinol In Squalane H2О-Free Solution Age Control Серум
    ПЦД: Pcd Price 14,99 лв. 11,24 лв. Разлика: 3,75 лв.
Филтри
на страница

REVOX B77: Ефективна грижа с активни съставки 

Revox B77 се откроява със своя ангажимент за прозрачност, ефикасност и простота в грижата за кожата, като гарантира, че всеки продукт е формулиран с внимателно подбрани съставки за справяне със специфични проблеми с кожата и косата. 

Марката за грижа за кожата ви предлага серуми, тонери, масла и др. с ефективни съставки като ретинол, витамин С, BHA или хиалуронова киселина. С Revox може да съставите своя собствена перфектна рутина за грижа, която да отговаря на вашия тип кожа. 

Какви продукти Revox ще откриете в оторизиран онлайн магазин Douglas

В онлайн магазин Douglas ще откриете продукти Revox за коса и кожа. Кремове, серуми и маски за лице, както и продуктите за коса, от бранда ще ви помогнат да се погрижите за косата и кожата и да им осигурите здрав и сияен вид.

Открийте съставките, от които кожата ви наистина се нуждае. Козметиката REVOX се фокусира върху най-важното и ви предлага линии за грижа за кожата и косата без жестокост и с професионални формули. 

  • Revox JUST: Точно това, което пише на етикета - REVOX JUST осигурява сияйна кожа с персонализирана грижа за кожата. Антиоксидантите, като витамин С или ресвератрол, могат да ви предпазят от свободните радикали и да противодействат на стареенето на кожата. Киселини като плодовата киселина или салициловата киселина осигуряват усъвършенствана текстура на кожата. Много важно: не забравяйте защитата от слънцето!
  • Слънцезащитен крем Revox: В гамата за грижа за кожата и предпазването ѝ от UV увреждане ще намерите продукти с висок фактор и съставки за грижа като витамин E и хиалуронова киселина. Един от бестселърите на бранда е REVOX B77 Just Daily Sun Shield UVA+UVB SPF 50. Лек, немазен слънцезащитен крем, който осигурява широкоспектърна защита срещу вредните слънчеви лъчи. Неговата формула е проектирана да се слее безпроблемно с кожата, предлагайки защита, без да оставя бял оттенък, което го прави чудесен продукт за ежедневна употреба. 
  • Revox козметика за кожа: С REVOX Skincare ще намерите и подходящия продукт за кожа. Всеки тип кожа има полза от серум с хиалуронова киселина и нейната способност да свързва влагата в кожата, или ниацинамид, който подобрява тена.

Бестселърите в линията включват Revox B77 Just Niacinamide 10% и околоочен крем Revox B77 Just Caffeine 5% Eye Contour Serum. 

Овлажнителят Revox B77 Just Niacinamide 10% е с висока концентрация на ниацинамид, известен със способността си да подобрява текстурата на кожата, да намалява появата на пори и да балансира производството на себум. Той е любим сред клиентите заради хидратиращите си свойства и ефективността му за подобряване на цялостния външен вид на кожата. Околоочният серум, от друга страна, е насочен към деликатната зона около очите. Той се бори с подпухналостта и тъмните кръгове, благодарение на съдържанието на кофеин. Поради това е възхваляван и за способността си да подмладява уморените очи, осигурявайки по-буден и освежен вид. 

Не сте сигурни кои продукти е най-добре да комбинирате? Тогава вземете готов комплект за дневна грижа или за озаряване на уморена кожа, за да улесните ежедневната си грижа за красотата.

  • Масла от Revox: 100% чистите, студено пресовани масла от Revox предлагат натурална грижа за кожата ви. Овлажняващото арганово масло е благословия и за косата, и за тялото ви, а лекото шипково масло се абсорбира бързо и е предназначено за белези или пигментни петна. Много сухата кожа, от друга страна, се възползва от маслото от авокадо, което е богато на аминокиселини и витамини. 
  • Revox козметика за коса: Подходът на Revox B77 към грижата за косата е съсредоточен върху подхранването и съживяването. Разбирайки различните предизвикателства, пред които е изправена косата ежедневно - от стресовите фактори на околната среда до химическите обработки - Revox B77 разработи гама от продукти, предназначени да възстановят естествената жизненост и блясък на косата. Сред техните бестселъри е Revox B77 Мулти Пептиди за коса - серум, който е насочен към стимулиране на фоликулите, за да подобри растежа и да увеличи плътността. Този продукт е особено ценен заради способността си да подхранва, което води до видимо по-здрава и плътна коса. 
  • PLEX: Със системата PLEX на REVOX можете да възстановите увредена коса и да я подсилите отвътре в седем стъпки. От продуктите от салона, използвани директно при боядисване или обезцветяване, до продуктите за домашна употреба, като шампоан и балсам, всички стъпки са предназначени за изграждане, регенериране и защита на всеки косъм от накъсване. И тук брандът предлага опция с комплект с пет продукта, които осигуряват всичко необходимо за грижа за красива коса. 
  • ЯПОНСКИ РИТУАЛ: Тази линия за грижа за кожата създава красива кожа, вдъхновена от Далечния изток. За съставки като японски вишнев цвят и оризово мляко се твърди, че имат успокояващ и регенериращ ефект и повишават еластичността на кожата. Продуктите от серията впечатляват с приятно леки текстури, които се сливат перфектно с кожата ви.

Възползвайте се от грижа за кожата от REVOX B77 и създайте свой личен ритуал за красота само с няколко стъпки. Независимо дали имате суха, мазна, зряла или смесена кожа, Revox има идеалните активни съставки за вас в широката си гама продукти. 

Изберете козметика Revox от онлайн магазин Douglas

На DOUGLAS.BG ще откриете страхотните продукти на Revox, с които да си осигурите пълна гама за грижа за кожата и косата с висококачествени внимателно подбрани съставки с подмладяващи свойства.

В нашия сайт можете бързо и лесно да разгледате и подберете подходящите за вас продукти, които да получите с доставка до наш магазин или до адрес. Можете да посетите и физическите ни магазини, където нашите експерти по красота с удоволствие ще ви консултират.

Не забравяйте да се присъедините към нашата лоялна програма, за да трупате точки в своята Douglas Beauty Card и да се радвате на ексклузивни промоции и отстъпки! Изберете своята нова козметика Revox, направете поръчка и станете част от света на Douglas, изпълнен с красота, мода, стил!

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.