PACO RABANNЕ

банер

Ако има марка в света, която наистина може да се гордее с това, че е дръзка и авангардна, това със сигурност е Paco Rabanne.

От мода, изрязана от метал, до парфюми, които нарушават всички установени правила, Paco Rabanne винаги предлага нещо различно, създавайки иновации, които предизвикват най-силните емоции.

Удивителни, дръзки, безгрижни и провокативни, ароматите на Paco Rabanne имат изключителната сила да оставят силно впечатление и да се запечатват в спомените на всички, превръщайки се в културни феномени.

 

 

 

 

 

 

Филтри
на страница
Страница
Филтри
на страница
Страница

Купете парфюм Paco Rabanne онлайн на DOUGLAS.BG – aромати, които глезят сетивата

Парфюм Paco Rabanne: През 1965 г. испанският дизайнер Paco Rabanne основава в Париж модната компания, наречена на негово име. Още през 1969 г. той лансира на пазара първия си парфюм, наречен Paco Rabanne Calandre.

През 1973 г. е създаден Paco Rabanne Pour Homme - първият мъжки парфюм Paco Rabanne. Освен вълнуващи дамски и мъжки аромати, в гамата на марката могат да се намерят и подходящи допълнителни продукти на Paco Rabanne. Открийте очарователния парфюмен свят в онлайн магазина DOUGLAS.BG!

Парфюми Paco Rabanne - oткрийте грандиозните и иконични творения

Olympéa на Paco Rabanne е един от най-успешните аромати за жени. Името напомня за боговете на Олимп, а създаването на аромата е не по-малко божествено. Солена ванилия, жасмин, джинджифилова лилия и кашмир създават меко и женствено обаяние, което ще ви накара да се почувствате сякаш сте в облаците. С парфюм Paco Rabanne Lady Million марката създава още един съблазнителен аромат.

Ароматната композиция от малина, жасмин, портокал и мед убеждава със смесицата си от плодова свежест и топли кремообразни нотки. Lady Million Fabulous пък е кралица на нощта. Когато партито е в разгара си, тя е в нейната стихия - истински невероятна, облечена, така че да впечатли. Създадена да въплъти хипнотичната тръпка на музиката и енергичната радост от танца, Lady Million Fabulous е буен и пристрастяващ аромат, изпълнен с флорални вибрации и светлина, която искри сред мрак.

Открийте Paco Rabanne онлайн на DOUGLAS.BG – обгърнете тялото си в чувственост

В допълнителните продукти за грижа ще откриете и любимия си аромат. Поглезете кожата си с лосиона за тяло Paco Rabanne Olympéa. В гамата за грижа могат да се намерят и допълнителни продукти към ароматите Lady Million и Black XS за жени на Paco Rabanne.

Мъжките аромати се допълват от подходящи дезодоранти и део стикове Paco Rabanne. Независимо дали става дума за Paco Rabanne Pure XS или Invictus - вашият личен фаворит вече чака да бъде открит.

Пако Рабан парфюм - Мъжки аромати за победители

Когато става въпрос за мъжки парфюми, Пако Рабан парфюм One Million Men е на челни места в списъка с най-популярните парфюми. Комбинацията от мандарина, канела, мента, роза и кехлибар е вълнуваща и привлекателна - истинско пиршество за сетивата.

Флаконът на Paco Rabanne Invictus също е скъпоценен. Ако се вгледате по-внимателно в бутилката, тя ще ви напомни на чашата, от която са пили благородниците. Искрящият и мъжествен аромат на тоалетната вода е обогатен с допълнителни морски нотки с Paco Rabanne Invictus Victory и освежава през целия ден, а Paco Rabanne Invictus Platinum, от друга страна, убеждава с дълготрайния си и интензивен аромат.

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.