MONTBLANC EXPLORER

банер

 

Повече от век Montblanc остават верни на традициите на неизменно качество и изключително майсторство в изработката.

Безкомпромисните принципи по отношение на дизайна, стила, качеството и изработката позволяват да се създадат ценни колекции, които се предават от поколение на поколение. Иконичната емблема на Montblanc е символ на съвършенство - най-висшата степен на лукса в пишещите средства, часовници, бижутерия, кожени изделия, очила и парфюми.

 
Филтри
на страница
Филтри
на страница

Купете парфюм Montblanc – достигнете върха на елегантността

 Алфред Нехемиас и Август Еберщайн основават Montblanc (Монблан) в началото на 20-ти век - оттогава тя е символ на лукс и качество. Базираната в Хамбург компания първоначално продавала писалки. Дори след повече от 100 години тези продукти все още са популярни и представляват най-високо качество на изработка.

Именно, защото е своеобразен «връх» в качеството, марката е кръстена на най-високия връх в Алпите - Монблан. Бялата звезда, която е запазена марка на компанията, произлиза от заснежения връх на планината. Montblanc се фокусира върху традицията и елегантността при създаването на своите продукти. Красота, признателност, съзерцание и спокойствие - тези ценности характеризират философията на компанията.

Montblanc - модерни продукти, базирани на доказана традиция

През 90-те години на миналия век традиционната компания разширява продуктовото си портфолио, като към писалки добавя елегантни мъжки часовници и бижута. Днес марката Montblanc – неоспорим синоним на качество, произвежда както парфюми, така и продукти за грижа.

Гамата от продукти грижа за тялото се допълва от дезодорантни стикове и душ гелове за мъже и жени. Парфюмите Монблан се произвеждат със същата отдаденост и грижа като известните писалки и аксесоари. Изящните съставки и голямото внимание към детайла правят всеки парфюм Montblanc изживяване за сетивата.

Дамските аромати на Montblanc – женствени и съблазнителни

Парфюмите Montblanc за жени по нищо не отстъпват на композициите за мъже. Някои жени е невъзможно да бъдат забравени, защото не са като никои други. Техният забележителен характер и силата на убежденията им оставят дълготрайно впечатление във всеки, който ги е срещнал. Жената Montblanc Signature предизвиква уникално впечатление в съзнанието на всеки около нея, защото е избрала да бъде автор на собствения си живот. А нейният парфюм отразява нейния характер: изключително забележителен характер. Signature преплита чувствеността на обгръщаща ванилия с контрастиращата "чиста" фасета на мускус, като създава пристрастяващ, шик, възхитително женствен воал.

Купете мъжки парфюм Монблан - изящни и впечатляващи композиции

Един от най-популярните аромати за мъже е тоалетната вода Montblanc Legend Spirit. Свежият аромат се създава от изтънчената комбинация от пипер, грейпфрут, кардамон, лавандула и дървесни нотки. Подходящият душ гел за парфюма ви освежава сутрин и се грижи оптимално за кожата ви.

Друг мъжки парфюм на Montblanc е Emblem Eau de Toilette, който олицетворява ценностите на компанията така, както никой друг аромат на Монблан. Комбинацията от свежи, пикантни и сладки нотки създава изключително дълбок аромат.

Още парфюми Montblanc, както и комплекти с аромата, ще откриете онлайн на DOUGLAS.BG.  

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.