CALVIN KLEIN

 

 

CALVIN KLEIN DEFY
CALVIN KLEIN DEFY

CK ONE
CK ONE

CALVIN KLEIN ETERNITY
CALVIN KLEIN ETERNITY

CALVIN KLEIN EUPHORIA
CALVIN KLEIN EUPHORIA

 

Една от водещите лайфстайл марки в света, Calvin Klein е синоним на автентичен, модерен, минималистичен стил. Всичко, което създава – от облекло, до аксесоари –  се превръща във вечна класика. Пoртфолиото от семпли и емблематични аромати продължава да променя света на парфюмите.

Провокативна. Модерна. Чувствена. Емблематична.

Calvin Klein е глобална лайфстайл марка, пример за смели, прогресивни идеали и съблазнителна и често минималистична естетика.

 

 

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Купете парфюми Calvin Klein от DOUGLAS.BG

Годината е 1968, а мястото - Ню Йорк. Младият дизайнер Calvin Klein пуска първата си колекция: роби и палта за жени. По-късно той става най-известен с мъжкото си бельо. Днес демонстрира уменията си не само в областта на модата, но и в парфюмерията. Calvin Klein изповядва веруюто небрежен лукс.

Неговата унисекс класика CK One е легендарна,  харесва се от цяло поколение и навярно ще продължи да се харесва от много идни поколения. Опознайте и заобичайте ароматите на Келвин Клайн в онлайн магазина DOUGLAS.BG.

Унисекс парфюми от Келвин Клайн

В свят, в който границите се размиват, Келвин Клайн следва развитието на модерността и слива връзката между мъжа и жената в един парфюм. Тоалетната вода Ck One от Calvin Klein създава нови правила. На DOUGLAS.BG ще откриете класическия унисекс аромат от Calvin Klein в разфасовка от 50 мл. Тоалетната вода Ck One Gold от Calvin Klein е унисекс аромат за него и нея, в бутилка от 100 мл. Всичко, до което се докосне този аромат, се превръща в злато.

Дамски парфюми от Calvin Klein

Келвин Клайн знае как да улови настроението на жените със своите дамски парфюми и да ги увековечи в незабравими спомени. Екзотичните аромати се събират в парфюмната вода Euphoria от Calvin Klein за жени в екстравагантна бутилка от 30, 50 или 100 мл. Момент, който трае вечно: The Eternity парфюмна вода от Calvin Klein превръща всеки миг в незабравим.

Мъжки парфюми от Келвин Клайн

Мъжките парфюми на Calvin Klein ви следват ден и нощ, а вие можете да оставите динамичен, завладяващ подпис с тях. Класическата тоалетна вода Eternity for Men от Calvin Klein изглежда ясна и благородна, а вие сте по следите на една тайна с Euphoria Men от Calvin Klein.

Купете парфюм Calvin Klein онлайн на DOUGLAS.BG и се докоснете до уникалните аромати

Calvin Klein парфюми - независимо кой от тях изберете, трябва да знаете, че всички те са уникални. Колекциите са изпълнени с пуристична сила, както за мъже, така и за жени. Дизайнерът преплита връзката между мъжа и жената така, че те вече не могат да бъдат разделени. Calvin Klein съчетава тихата сила на природата с пулсиращата атмосфера на големия град. Ароматите му придават вкус на блестяща вечност и интензивно чувство на еуфория.

Потопете се в нов вид общество, в което индивидуалността се противопоставя на конвенцията и дава живот на нещо ново, което никога преди не е съществувало.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.