La Prairie Skin Caviar Powder Foundation SPF 15 Фон дьо тен компакт

компактна пудра фон-дьо-тен с хайверен екстракт
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
conf-50584
+47 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Първата пудра фон дьо тен за перфектен тен, обогатена с хайверен екстракт. Може да се използва като матиращ фон дьо тен или като плътна пудра, с матов завършек.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 470,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Фон дьо тен компакт Основна полза: Anti-age Текстура: Пудра Покривност: Средна Завършек: Матов Форма: Капсула Слънцезащита: 15 SPF За какъв цвят кожа: Среден За какъв тон кожа: Топъл Срок на годност след отваряне: 24M
Описание на продукта
ПУДРА ФОН ДЬО ТЕН С ЕКСТРАКТ ОТ ХАЙВЕР Skin Caviar Powder Foundation надхвърля обикновения грим. Това е първата пудра фон дьо тен за усъвършенстване на тена, обогатена с хайверен екстракт. Плъзгайки се по безупречен начин тя обгръща кожата в копринен воал от естествен цвят. При нанасяне на Skin Caviar Powder Foundation първоначално усещането е за плътна текстура, трансформирайки се в кашмирено фин завършек. Висококачествен синтез от науката за хайвера и изкуството в цветовете, Skin Caviar Powder Foundation съчетава екстракт от хайвер с усъвършенстван микс от пигменти в луксозна текстура и в една луксозна основа. SPF 15 / PA ++ спомага за предпазване от вредните UVA и UVB лъчи, а Ексклузивният Клетъчен Комплекс на La Prairie влива полезни за кожата хранителни вещества. Skin Caviar Powder Foundation предлага естествено покритие за матов, но и озарен тен със свежо излъчване през целия ден. Като почит към минималистичните линии на движението Bauhaus, което е с ключово влияние за естетиката на дизайна на La Prairie, Skin Caviar Powder Foundation е заключена в елегантна кобалтово-синя хромирана опаковка. Формата й - перфектен квадрат, който пасва в дланта на ръката е елегантна и луксозна. Деликатен жест позволява компактната опаковка да се отвори, разкривайки две огледала - едно нормално и едно увеличително. Архитектурният му дизайн прави продукта изтънчен, придавайки несравнимо съвършенство на тена. Гъбички от специален фин материал са прикрепени към основата, осигурявайки удобство и удоволствие при нанасянето.
Начин на употреба
Разнесете с гъбичка върху цялото лице до достигане на желаното покритие.
Състав
Споменатите съставки отговарят на текущата производствена ситуация. Тъй като редовно адаптираме формулите си, така че да включват най-новите научни открития, се прилагат съставките, посочени върху опаковката.
Оценка на потребителите
  1. най добрата марка продукти
    доволна съм от продуктите

    Мнение от Петя Георгиева,

  2. La prarire
    уникален продукт

    Мнение от Петя Георгиева,

  3. Невероятна!
    Няма аналог!
    Благодаря Ви,страхотни сте!

    Мнение от Снежина Стоянова,

  4. Пудра
    Рейтинг:
    100
    Уникална

    Мнение от Миглена,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: La Prairie Skin Caviar Powder Foundation SPF 15
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.