HAIR RITUEL BY SISLEY Color Beautifying Hair Care Mask Маска за коса

МАСКА ЗА БОЯДИСАНА КОСА
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
072575
+21 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Color Beautifying Hair Care Mask е експресна маска, специално формулирана за нуждите на боядисаната коса, която осигурява две основни действия – фиксира и защитава цвета и интензивно подхранва и възстановява.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
200ML
211,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: Боядисана коса Скалп: За всеки скалп Основна полза: ФИКСИРА И ЗАЩИТАВА ЦВЕТА НА БОЯДИСАНАТА КОСА, СЪХРАНЯВА БЛЯСЪКА И КРАСОТАТА НА КОСАТА, ПОДХРАНВА И ВЪЗСТАНОВЯВА КОСАТА, УСПОКОЯВА СКАЛПА Вместимост: 200ML Пол: Дамски Тип продукт: Маска за коса Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Срок на годност след отваряне: 12M Beauty категория: СПЕЦИАЛНА ГРИЖА КОСА
Описание на продукта
3 МИНУТИ ЗА ЦВЯТ, СЪХРАНЕН ЗА ДВА ПЪТИ ПО-ДЪЛГО! Боядисване, обезветяване, изсветляване... Само 3 минути са необходими на Color Beautifying Hair Care Mask да разкрие красотата и жизнеността на боядисаната коса и да съхрани цвета за два пъти по-дълго време. Същевремнно скалпът е успокоен и защитен от раздразнения, а косата интензивно подхранена и възстановена от щетите, причинени от боядисването. Цветът е дълготрайно фиксиран и защитен. Маската съдържа богат подхранващ и защитен комплекс, комбинация от екстракт от слънчогледово семе, витамин Е ацетат и UVB филтри за силно фиксиране и защита на цвета, както и масло от маракуя, масло от ший и аналог на 18-MEA за интензивно подхранване и възстановяване на косата. Формулата е обогатена с провитамин B5 за мекота и еластичност, алфа-бизаболол от естествен произход за успокоение на скалпа, аналог на серамиди за възстановяване на космените фибри, захар на растителна основа, която подсилва бариерната функция на скалпа и намалява дискомфорта, причинен от боядисването. В резултат цветът е интензивен и дълготраен, косата подхранена, красива и блестяща, а скалпът успокоен! Color Beautifying Hair Care Mask е подходяща за всеки тип, цвят, дължина и гъстота на косата. Със свеж активен аромат с естествен произход за стимулиране на жизнеността на косата.
Начин на употреба
Нанесете маската върху измита и влажна коса. Масажирайте в скалпа и разнесете по краищата на косата. След 3 минути изплакнете обилно. Избягвайте контакт с очите.
Състав
AQUA/WATER/EAU, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, PARFUM/FRAGRANCE, GLYCERIN, AMODIMETHICONE, OCTYLDODECANOL, PENTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CETRIMONIUM CHLORIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT, BISABOLOL, HYDROLYZED RICE PROTEIN, SACCHARIDE ISOMERATE, PASSIFLORA EDULIS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PALMITOYL MYRISTYL SERINATE, ISOPROPYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-22, PEG-8, POLYSILICONE-15, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PEG-8/SMDI COPOLYMER, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM CITRATE, BIOTIN, PHENOXYETHANOL, LIMONENE, CITRAL. IL#1A Съставките във формулите на продуктите Sisley се актуализират редовно. Преди да използвате някой от продуктите прочетете най-актуалния списък съставки изписан върху опаковката.
Оценка на потребителите
  1. Виолета
    Отличен продукт!

    Мнение от Виолета,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: HAIR RITUEL BY SISLEY Color Beautifying Hair Care Mask
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.