GUERLAIN Les Absolus d'Orient Epices Exquises - Eau de Parfum Парфюмна вода (EDP)

Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
065195
+42 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Очарователен, дървесно-пикантен аромат
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
125ML
420,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Унисекс Категория аромат: Ориенталски Връхни нотки: Кардамон Средни нотки: Черен пипер Базови нотки: Уд, пачули Вместимост: 125ML Beauty категория: НИШОВА ПАРФЮМЕРИЯ
Описание на продукта
Epices Exquises е покана за чувствено пътуване. Thierry Wasser е улови същността на един неустоим ориенталски аромат: пикантно ухание на кафе с кардамон. Подобно на топлите и освежаващи нотки на това кафе, Epices Exquises съчетава топла, наситена и чувствена база, с оттенък на черен пипер и дървесни нотки на уд, пачули и сандалово дърво, с освежаващи, леко предозирани акценти на кардамон, нотки розов пипер и зелена и свежа ангелика. Възвишен и изненадващ контраст между горещо и студено в експлозия от фини подправки.
Начин на употреба
Напръскайте от разстояние около 30 см. директно върху кожата /китки, зад ухото/ или пръснете във въздуха и преминете през ароматния облак. Пазете очите.
Състав
ALCOHOL • PARFUM (FRAGRANCE) • AQUA (WATER) • BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE • LIMONENE • CITRONELLOL • GERANIOL • LINALOOL • PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE • FARNESOL • ALPHA-ISOMETHYL IONONE • CITRAL • EUGENOL • COUMARIN • CINNAMAL
Оценка на потребителите
  1. Класата на Герлен
    Рейтинг:
    100
    Много изискан ,макар и не толкова оригинален аромат,според мен става дори и за горещите летни дни.

    Мнение от Венцеслав Тодоров ,

  2. GUERLAIN - EPICES EXQUISES
    EPICES EXQUISES, в превод от френски означава "изискани подправки".
    Както си знаех, Guerlain никога не ме разочарова, това е поредния уникат от серията на ориента, но бих преименувал този на "великолепни подправки".
    Този аромат е различен от другите в серията, наистина е изискан, уникално старание е вложено в състава, като цяло някои казват че не е така интензивен или траен като другите, но от опит потвърждавам че този аромат на мен стои повече от 25 часа! Сутрин като мина през душа, той ухае така все едно съм нанесъл от него преди да вляза в банята! Аз не усещам на метър от мен как ухае, но определено получих комплименти, защото аромата ухае много красиво около човека който го използва.
    Създава много фина и деликатна диря след вас когато вървите, това не са аромати за "бай ганьовците", защото малко хора разбират като цяло парфюмите на Guerlain, и малко хора от тези "милионери баровци" ще дадат нужната сума за автентичен аромат, те предпочитат да си купят същите за 100 лв и да твърдят че използват оригинал, но уви....
    Като цяло в този състав има подпис/съставки от Mon Guerlain и Shalimar, аромата е споделен / унисекс, ще се хареса и на дамите които ценят истинското, естествено и на мъжете, било то ергени или не, защото парфюма си има и мъжката част, съчетанието е много изискано, деликатно и придава една плътност която се противопоставя на конкурентните марки.
    Скоро един човек от който също получих комплимент, той се беше напръскал с Montale- Arabians Tonka, когато той каза че парфюма ми е много хубав, аз усетих как монтале въпреки интензитета и наблъсканите им химични съставки, не можа да заглуши аромата на Guerlain, просто не можа!
    Моя отзив е 10 / 10 за GUERLAIN
    68 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris, France

    Мнение от Жу,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: GUERLAIN Les Absolus d'Orient Epices Exquises - Eau de Parfum
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.