Eylure боя за вежди черна Боя за мигли/вежди

Код на продукта:
006404
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Черна боя за вежди
Виж пълното описание
Изчерпан
12,27 лв.
Изчерпан
Информация за доставка

Разнообразни методи за доставка - до ваш личен адрес, офисите на СПИДИ и ЕКОНТ, както и до магазините на DOUGLAS или BEAUTY | ZONE.

БЕЗПЛАТНА доставка до всички магазини на DOUGLAS и BEAUTY | ZONE без значение от стойността на покупката!

БЕЗПЛАТНА доставка до адрес на клиента, при поръчки над 80лв!

Таксата за доставка на поръчки под 80лв е фиксирана на 4лв., без значение от адреса за получаване.

Доставка за 2 работни дни

Оторизиран магазин

2 безплатни мостри по ваш избор

Безплатна доставка до всеки наш магазин

Безплатна доставка над 80.00лв.

Безплатно опаковане на подаръци

Пол: Дамски Тип продукт: Боя за мигли/вежди Срок на годност след отваряне: 6M Категория: АКСЕСОАРИ
Описание на продукта
Черна боя за вежди
Начин на употреба
Инструкции: Следвайте внимателно инструкциите за употреба! Важно: Миксираната смес от боята и активатора се използва незабавно. 1. Почистете веждите с обезмаслен почистващ продукт за лице като отстраните грима и почистите кожата. Изсушете добре. Свалете контактните лещи, ако използвате. 2. Подгответе веждите една по една. Внимателно нанесете предпазен крем, около веждите и по клепачите, като не нанасяте върху космите, за да могат да се боядисат. 3. Отворете боята с острата страна на капачката. Изтискайте около 2 см от боята в приложената пластмасова форма. 4. Отворете активатора далеч от лицето. Добавете 5 капки от активатора към боята и с приложената бъркалка разбъркайте сместа много добре докато се получи кремообразна хомогенна консистенция (не трябва да капе). Бележка: Цветът на сместа може да се промени, но това няма да повлияе на процеса на боядисване. 5. Затворете окото и със спираловидния апликатор нанесете тънък и равномерен слой от сместа върху веждите. 6. Оставете сместа върху веждите за 1-2 минути като през това време е желателно окото да е затворено. След това почистете остатъците от боята с навлажнен памук (леки движения отгоре надолу като отново внимавате да не докосвате клепача и кожата около него). Измийте третираното око обилно с вода. 7. Повторете процедурата с другото око.
Напишете вашето мнение
Оценете: Eylure боя за вежди черна
Вашата оценка
© 2019 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.