Eylure боя за вежди черна Боя за мигли/вежди

Код на продукта:
006404
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Черна боя за вежди
Виж пълното описание
Изчерпан
Специална цена 9,82 лв. Редовна цена 12,27 лв.
Изчерпан
Информация за доставка

Разнообразни методи за доставка - до ваш личен адрес, офисите на СПИДИ и ЕКОНТ, както и до магазините на DOUGLAS или BEAUTY | ZONE.

ИЗВЪНРЕДНА БЕЗПЛАТНА ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА!

Срокът за доставка е 4-6 работни дни, като поради екстра натовареност на сайта са възможни забавяния.

Молим за вашето разбиране!

до -19%

Доставка за 4 до 6 работни дни

Оторизиран магазин

Безплатна доставка за всяка поръчка

Безплатно опаковане на подаръци

Пол: Дамски Тип продукт: Боя за мигли/вежди Срок на годност след отваряне: 6M Категория: АКСЕСОАРИ
Описание на продукта
Черна боя за вежди
Начин на употреба
Инструкции: Следвайте внимателно инструкциите за употреба! Важно: Миксираната смес от боята и активатора се използва незабавно. 1. Почистете веждите с обезмаслен почистващ продукт за лице като отстраните грима и почистите кожата. Изсушете добре. Свалете контактните лещи, ако използвате. 2. Подгответе веждите една по една. Внимателно нанесете предпазен крем, около веждите и по клепачите, като не нанасяте върху космите, за да могат да се боядисат. 3. Отворете боята с острата страна на капачката. Изтискайте около 2 см от боята в приложената пластмасова форма. 4. Отворете активатора далеч от лицето. Добавете 5 капки от активатора към боята и с приложената бъркалка разбъркайте сместа много добре докато се получи кремообразна хомогенна консистенция (не трябва да капе). Бележка: Цветът на сместа може да се промени, но това няма да повлияе на процеса на боядисване. 5. Затворете окото и със спираловидния апликатор нанесете тънък и равномерен слой от сместа върху веждите. 6. Оставете сместа върху веждите за 1-2 минути като през това време е желателно окото да е затворено. След това почистете остатъците от боята с навлажнен памук (леки движения отгоре надолу като отново внимавате да не докосвате клепача и кожата около него). Измийте третираното око обилно с вода. 7. Повторете процедурата с другото око.
Напишете вашето мнение
Оценете: Eylure боя за вежди черна
Вашата оценка
© 2019 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.