Douglas Essential NOURISHING SHOWER CREAM 50 ml Душ крем

Код на продукта:
042481
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Кремообразната текстура почиства нежно кожата запазвайки естествения ? хидробаланс.
Виж пълното описание
Изчерпан
10 beauty points
Купи на лизинг
Изчерпан
Информация за доставка

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 80 лв. (изберете преди да завършите поръчката си)

Оторизиран магазин

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80.00 лв.

БЕЗПЛАТНО опаковане на подаръци

Бърза доставка

 

Описание на продукта
DOUGLAS ESSENTIAL DOUGLAS ESSENTIAL BODY ДУШ КРЕМ Продукти от каталога с подаръци от лоялната програма може да направите с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, като изберете опцията "ДОСТАВКА ДО МАГАЗИН". Опцията "ДОСТАВКА ДО АДРЕС" за поръчки само на подаръци не е възможна . В случай че желаете доставка до адрес, трябва първо да направите поръчка на стока, а след това отделна поръчка на продукт от каталога. Ние от DOUGLAS.bg ще обединим поръчките ви и независимо от обявената в кошницата цена за доставка на подаръците, на нея няма да бъде начислена такса от 4лв. Такса за доставка ще платите в зависимост от стойността на стоката, която сте поръчали в първата поръчка.
Начин на употреба
Нанесете малко количество от крема на влажна кожа. Отмийте обилно с вода и подсушете кожата. Разтворете малко количество от крема във ваната. Резултатът е обилна пяна.
Напишете вашето мнение
Оценете: Douglas Essential NOURISHING SHOWER CREAM 50 ml
Вашата оценка

© 2021 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.