Douglas Essential BODY BEAUTY TREATMENT CARE Крем за тяло

Код на продукта:
042457
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Богат крем за тяло.
Виж пълното описание
Наличен
Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 23 септември
60 beauty points
Купи на лизинг
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 80 лв. (изберете преди да завършите поръчката си)

Оторизиран магазин

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80.00 лв.

БЕЗПЛАТНО опаковане на подаръци

Бърза доставка

 

Описание на продукта
DOUGLAS ESSENTIAL DOUGLAS ESSENTIAL BODY КРЕМ ЗА ТЯЛО Продукти от каталога с подаръци от лоялната програма може да направите с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, като изберете опцията "ДОСТАВКА ДО МАГАЗИН". Опцията "ДОСТАВКА ДО АДРЕС" за поръчки само на подаръци не е възможна . В случай че желаете доставка до адрес, трябва първо да направите поръчка на стока, а след това отделна поръчка на продукт от каталога. Ние от DOUGLAS.bg ще обединим поръчките ви и независимо от обявената в кошницата цена за доставка на подаръците, на нея няма да бъде начислена такса от 4лв. Такса за доставка ще платите в зависимост от стойността на стоката, която сте поръчали в първата поръчка.
Начин на употреба
Нанесете сутрин и/или вечер на цялото тяло с леки масажни движения, за да улесните усвояването му от кожата. Обръщайте специално внимание на местата с по-суха кожа (лакти и колене).
Напишете вашето мнение
Оценете: Douglas Essential BODY BEAUTY TREATMENT CARE
Вашата оценка

© 2021 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.