НАД 90 ТОП МАРКИ С -20% ПРЕЗ МАЙ! Поръчайте лесно с промокод SAFE20

С радост ви съобщаваме, че физическите ни магазини вече са отворени. Очакваме ви!

CYBER MONDAY

 -20% с Beauty Card

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията CYBER MONDAY ще е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само на 02.12.2019 г. на страницата https://douglas.bg.
» Инициативата не важи във физическите магазини.
» Отстъпката важи само за картодържатели!

» За да се възползвате от 20% намаление, трябва да се регистрирате на сайта и да добавите своята Beauty Card във вашия профил. Разберете как да регистрирате своята карта ТУК.
» Online заявки за Beauty Card в дните на кампанията няма да бъдат разглеждани.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията CYBER MONDAY сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.
» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат телефонно обаждане за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.
» Не е нужно въвеждането на промокодове. Обявените на сайта цени са финални.

 

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2019 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.