КОМПЛЕКТ CRYSTALLOVE Clear Quartz Home Spa Set Комплект

Ексклузивно
Код на продукта:
068248
+19 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Създайте свой собствен ритуал за грижа у дома с помощта на луксозни продукти CRYSTALLOVE. С комплекта CRYSTALLOVE Clear quartz home SPA set Вашата ежедневна грижа ще се превърне в истински СПА ритуал!
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
198,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: - Тип продукт: Комплект Съдържание на комплекта: CRYSTALlOVE Clear quartz roller CRYSTALLOVE Silk eye mask - ivory CRYSTALLOVE Silk scrunchie - ivory CRYSTALLOVE Silk srunchie mini - rose Пол: Дамски Beauty категория: АКСЕСОАРИ ДРУГИ
Описание на продукта
Създайте свой собствен ритуал за грижа у дома с помощта на луксозни продукти CRYSTALLOVE. С комплекта CRYSTALLOVE Clear quartz home SPA set Вашата ежедневна грижа ще се превърне в истински СПА ритуал! Масажът на лицето с ролер от планински кристал ще направи кожата Ви свежа и сияйна. Подпухналостта ще изчезне, а контурът и овалът на лицето ще се подобрят. Копринената маска-превръзка за очи за спане ще се грижи за вас дори когато спите! Благодарение на копринените ластици, косата ви не само ще изглежда красива, но и никога повече няма да бъде заплетена и чуплива! Енергията на розовия кварц има успокояващ ефект, съдейства за хармонията и прочиства тялото и ума от негативни емоции, има положителен ефект върху кожата, придавайки й младежки вид. Черничевата коприна, от която са изработени аксесоарите, е най-добрата комбинация от гланц, плътност, мекота и издръжливост на коприната.
Начин на употреба
1.Завържете косата си с копринен ластик и почистете лицето си, напръскайте хидролата и нанесете любимото си масло, серум или шийт маска 2.Започнете масажа от челото с движения от вътрешната към външната част на лицето. Масажирайте областта около очите и след това изведете излишната лимфа към лимфните възли 3.Повторете същото за скулите, брадичката и шията 4.Преди почивка поставете копринена маска - превръзка на очите си. Лентата за глава не само ще направи съня ви по-приятен, но и ще ви накара да се събудите без отпечатъци и раздразнена кожа.
Състав
Комплектът Clear quartz home SPA set включва: - 1 х ролер от планински кристал - 1 x лилав превръзка за очи от естествена коприна - 2 x голям лилав ластик за коса от естествена коприна - 2 x малки лилави ластика за коса от естествена коприна
Напишете вашето мнение
Оценете: КОМПЛЕКТ CRYSTALLOVE Clear Quartz Home Spa Set
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.