BYREDO Velvet Haze Парфюмна вода (EDP)

Код на продукта:
conf-56130
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Velvet Haze ни въвлича със сладостта на кокосова вода и изгарящо пачули. Кадифено какао и див мускус обоготяват композицията и обгръщат в топла прегръдка.
Виж пълното описание
Няма наличност

Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Унисекс Категория аромат: Дървесен Връхни нотки: Амбрет, Кокосова вода Средни нотки: Листа пачули Базови нотки: Какао, Див Мускус
Описание на продукта
Velvet Haze е вдъхновен от музиката и културата през 60-те: чувство за свобода, надежда и естетизъм, което служи за вдъхновение и днес. Кадифената мъгла е състоянието на ступор, което ни пренася в изкуствен рай, този разтърсващ момент, в който ние сме във вечността . Богатството на аромата ни увлича, завърта в психеделичен( халюциниращ ) водовъртеж, напомнящ на запленяващата красота на нощните огньове. Вървейки по тази вълнуваща пътека, сладостта на кокосовата вода отстъпва място на изгарящите акорди на листа пачули. Въздухът е сух, а атмосферата унасяща. Това е изживяване на всички сетива, което кадифеното какао и дивият мускус обогатяват със землист воал.
Начин на употреба
Напръскайте желаното количество на поне 20см от кожата. Можете да нанасяте няколко пъти на ден. Пазете очите и не нанасяйте на раздразнена кожа. Пазете от деца.
Състав
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, BHT
Напишете вашето мнение
Оценете: BYREDO Velvet Haze
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.