BRAVE.NEW.HAIR. Balance Purify & Soothe Hair, Body and Face Mask Маска за коса

Специални За Коса
Рейтинг:
93% of 100
Код на продукта:
062492
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Балансираща и почистваща маска за коса и кожа. С изпепелен Бамбук, Пребиотик и Екстракт от Зелен чай.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 01 април - сряда, 03 април
250ML
ПЦД: Pcd Price 24,90 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

18,68 лв.
Разлика: 6,22 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: Мазна коса Основна полза: Регулира излишния себум Вместимост: 250ML Пол: Унисекс Тип продукт: Маска за коса Основни предимства на формулата : Веган Срок на годност след отваряне: 12М Beauty категория: СЕБУРЕГУЛИРАЩА ГРИЖА ЗА КОСА
Описание на продукта

Балансираща активна маска, която помага за намаляване на омазняването и чувствителността на скалпа и кожата.

За по-блестяща коса, свежо усещане и видимо почистена и сияйна кожа. С изпепелен бамбук, пребиотик и екстракт от зелен чай. С 0% Силикони, Синтетични оцветители и Съставки от животински произход.

Въгленът от бамбук, има свойството да абсорбира излишния себум и замърсяването на скалпа, косата и кожата. По този начин се получава активно почистване без изсушаване. Пребиотикът балансира естествената микробиална екосистема, за по-здрави скалп, коса и кожа. Зеленият чай е известен с антиоксидантните си свойства.

Начин на употреба
За коса и скалп: Нанесете маската в корените преди шампоана. Масажирайте внимателно скалпа и я разнесете върху косата. Оставете маската за няколко минути и изплакнете обилно с вода и шампоан. За кожа: Използвайте продукта като дълбокопочистваща маска за лице и тяло. Нанесете умерено количество върху почистена кожа. Оставете за няколко минути и измийте с нежни масажни движения.
Състав
AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRYGLICERIDE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CHARCOAL POWDER, GLYCERYL STEARATE SE, PANTHENOL, CETEARETH-20, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, INULIN, FRUCTOSE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ROSA CANINA FLOWER EXTRACT, CALLUNA VULGARIS FLOWER EXTRACT, VIOLA TRICOLOR EXTRACT, CENTAURIUM ERYTHRAEA FLOWER EXTRACT, VERBENA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PIROCTONE OLAMINE, PARFUM, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SODIUM METABISULFITE
Оценка на потребителите
  1. Добър продукт
    Действително почиства и се отмива лесно, но лично за мен е труден за употреба иначе хубав продукт, тъй като разнасянето навсякъде и само по скалпа не е лесно. За сметка на това успявам да начерня цялата баня. Иначе е доста по-удачен от скрабовете.

    Мнение от Desislava,

  2. Препоръчвам
    Маската е уникална. Нанася се преди шампоана. Почиства скалпа идеално, без да го изсушава. За мен е голямо откритие този продукт в комбинация с шампоана от същата серия.

    Мнение от Марияна,

  3. Най-добрата маска
    Използвам вече втора кутийка от тази маска. Нанася се само в корените, не изсушава и изчиства скалпа. Премахна пърхота ми за три използвания. Със сигурност препоръчвам!

    Мнение от Теодора,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: BRAVE.NEW.HAIR. Balance Purify & Soothe Hair, Body and Face Mask
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.