Как да направим червилото си устойчиво под маската?

Как да направим червилото си устойчиво под маската?

Как да направим червилото си устойчиво под маската? Много е лесно – просто следвайте тези стъпки!

Вече над година сме принудени да носим маски. Толкова много свикнахме с това, че когато гледаме филми или сериали, ни става странно, че хората там са в супермаркети или обществен транспорт без маски. Колко от вас обичат да носят червило? А може ли да преборите колко пъти сложихте червило през последната година? Този продукт притежава огромна сила – първо, защото с едно нанасяне, може да промени изцяло визията ви за секунди и второ, защото устните са едно от най-силните и чувствени оръжия на всяка дама. И, налага ли се да се отказваме от червилото, защото се притесняваме до колко то е съвместимо с маската? Дали няма да се погледнем в огледалото, след като сме вече на открито и то ще се е размазало неприятно или ще е зацапало маската? Е, няма нужда да се отказвате от нанасянето на любимите си цветове за устни, защото съществуват хитринки, които ще направят вашето червило устойчиво на маски и супер дълготрайно.

Съвет #1

Използвайте скраб , последван от балсам и основа за устни – така ще ги подготвите за нанасяне на любимото червило.

DOUGLAS LIP SCRUB

Ексфолиантът за устни използва най-фините пилинг частици от бадемови черупки, за да премахне нежно и естествено мъртвите кожни клетки от устните. Тъй като скрабът е в практичен стик формат, може да се използва навсякъде и по всяко време. Нанася се като червило, а след това се изтрива с кърпичка - устните стават изключително гладки и съблазнително меки.

 

Съвет #2

Нанесете молив за устни, като ги очертаете по краищата, като в последствие оцветите и вътрешната им част. Добавете тънка линия коректор във външната част, за да предотвратите излизане от линиите.

DOUGLAS MAKE UP LIP LINER

Този разкошен дървен молив в многобройни зашеметяващи цветове е с подобрена формула, интензивен цвят, ултра-плъзгаща се текстура и висока прецизност на нанасяне. Неговата кремообразна текстура дава възможност да създадете перфектен контур на устните. След като вечер сте ексфолирали устните си и сте сложили основа, е ред на молива -очертайте контура на устните и нанесете червило. Ако искате плътен, матов цвят, нанесете молива по цялата повърхност на устните.

DOUGLAS ULTIMATE CONCEALER

Многофункционален продукт, който може да се използва за прикриване кръговете под очите, зачервявания, дефекти и несъвършенства по лицето, но предлага естествено надграждащо се покритие. Благодарение на дълготрайната си формула, той запазва грима перфектен през целия ден, а прецизният му апликатор позволява бързо и лесно нанасяне на формулата.

 

Изберете любимото червило

DOUGLAS PRIMER LIPS

Основата се нанася преди червило или гланц за устни и не само гарантира, че продуктите за устни ще се задържат по-дълго, но също така позволява цветовете да са още по-интензивни. Червилото и гланцът се фиксират по-добре, без цветът да се задържа във фините линии на устните или да се изтрива бързо. Освен това основата за устни има силни подхранващи съставки - масла от Уруку, Мурумуру и Incha Inchi. Чувствителната кожа на устните получава необходимата влага, за да бъде красива и здрава, а продуктът притежава защитни и антиоксидантни свойства.

 

DOUGLAS MAKEUP PRETTY SHINY LIP BALM

За най-практичните - продукт с две действия! Ексфолирани и подхранени, устните са видимо по-меки и изгладени, готови за червило. Може да се ползва самостоятелно или като база за устни. Как да нанесете? Започнете с ексфолианта: с върха на пръста си вземете малко количество от бурканчето и нанесете върху устните, като нежно масажирате с кръгови движения, за да изгладите устните. Отстранете с памучен тампон и след това нанесете балсама за устни по същия начин.

 

Цветовете и текстурите зависят напълно от вас – предпочитанията, аутфита, цвета на кожата…Колко повече – толкова по-добре. Ние все пак ще подпомогнем избора ви с няколко наши любимеца за устни – с различни формули и финиши, но еднакво неотразими!

Експертите съветват…

След като сте нанесли избраното червило, допрете суха кърпичка, за да попие излишното. Вземете четка и нанесете с нея чрез леки потупвания прозрачна пудра – тя ще направи червилото по-дълготрайно. Този трик работи също, ако искате да му придадете мат ефект.

 

DOUGLAS INVISILOOSE BLOTTING POWDER

Invisiloose Blotting Powder от Douglas е вашият перфектен партньор за постигане на безупречен тен. Прозрачната ѝ формула намалява видимостта на порите, абсорбира нежелания блясък и оптимално удължава продължителността на грима. Може да се използва като база преди нанасяне на друга пудра или самостоятелно. Придава на кожата ви матово естествено покритие.

Още четки и пудри:

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.