BALI BODY Face And Body Sunscreen Spray 50+ Aerosol Слънцезащитен продукт

Слънцезащитен продукт Ексклузивно
Код на продукта:
065872
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Слънцезащитен спрей за лице и тяло със SPF 50+ 

Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: петък, 26 април - вторник, 30 април
100ML
ПЦД: Pcd Price 53,95 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

26,96 лв.
Разлика: 26,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: Тип продукт: Слънцезащитен продукт Основна полза: Обогатен с глицерин и витамин Е за омекотяване и подхранване на кожата. Тази лека формула се напръсква и се смесва в прозрачен завършек, като същевременно осигурява висока широкоспектърна UVA и UVB защита. Уникалният аерозолен дизайн прави повторното нанасяне на SPF защитата на лицето и тялото ви през целия ден по-лесно от всякога. Без парабени и аромати, подходящ за всеки тип кожа и ежедневна употреба. Основни предимства на формулата : Веган Слънцезащита: 50+ SPF Пол: Дамски Вместимост: 100ML Beauty категория: СЛЪНЦЕ
Описание на продукта

Този уникален аерозолен слънцезащитен спрей прави нанасянето на вашата SPF защита за лице и тяло през целия ден по-лесно от всякога. Леката формула се пръска върху бяло и се смесва в прозрачен завършек, като същевременно осигурява широкоспектърна UVA и UVB защита.

Начин на употреба
Разклатете добре преди употреба. Дръжте флакона на 10 см от кожата и напръскайте обилно количество от продукта, като разнесете с ръцете 20 минути преди излагане на слънце. За нанасяне на лице се препоръчва да напръскате формулата в ръцете си и след това да нанесете директно върху лицето си. Препоръчва се повторно нанасяне на всеки 2 часа, особено при плуване или потене.
Състав
Active Ingredients: Homosalate 6% w/w, Octocrylene 3% w/w, Butyl Methoxydibenzoylmethane 3% w/w, Octyl Salicylate 3% w/w, Bemotrizinol 0.09% w/w.Preservatives: Phenoxyethanol, Chlorphenesin.Propellant: Hydrocarbon
Напишете вашето мнение
Оценете: BALI BODY Face And Body Sunscreen Spray 50+ Aerosol
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.