AMERICAN CREW Precision Blend Natural Gray Coverage Dark 2-3 Специални за коса

Боя за коса
Код на продукта:
056594
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Продукт за естествено покриване и преливане на сивите коси.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 25 април - понеделник, 29 април
40ML
33,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: За всеки тип коса Скалп: За всеки скалп Вместимост: 40ML Пол: Мъжки Тип продукт: Специални за коса Beauty категория: СПЕЦИАЛНА ГРИЖА КОСА
Описание на продукта
Покрива белите коси бързо, удобно и лесно.Придава естествен отенък, създаден специално за него.Време на действие 5-10мин.Трайност на цвета 4-6 седмици или 24 измивания.Системата Precision Blend на American Crew предоставя не само продукт, който ви позолява натурално да покриете белите коси, но и технически подход и специфични инструменти, създадени да съвпаднат с типа коса и желания краен вид. Техническият подход и нанасянето на продукта ще определят степента на покритие на белите коси и крайния резултат.
Начин на употреба
Изберете нюанс от палитрата на American Crew Precision Blend. Направете бърз тест за алергичност, съобразно инструкциите на боята. Тогава смесете цвета в съотношение 1:1 с избрания цвят в купичка за боядисване.Изберете една от четирите тахники на American Crew, съобразени с текстурата и дължината на косата. Всяка от техниките може да бъде използвана с леко, средно и по-интензивно нанасяне на продукта, за да предостави 25%, 50%, 75% или 100% покриване на белите коси. За естествено излъчване оставете по-светли ключовите зони като бакенбардите и слепоочията. Използвайте всяка техника прецизно, като се стремите, времето на апликация да не надвишава 4 мин. Този продукт не се препоръчва за боядисване на мигли и вежди.
Състав
Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, Laureth-2, Ethanolamine, Isostearic Acid, Glyceryl Stearate SE, p-Phenylenediamine, Stearyl Alcohol, Resorcinol, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Polyquaternium-10, Polyquaternium-28, Tetrasodium EDTA, Erythorbic Acid, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Panax Ginseng Root Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Sulfite, Steartrimonium Chloride, m-Aminophenol, p-Aminophenol, 2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate, 2-Methylresorcinol, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCl.
Напишете вашето мнение
Оценете: AMERICAN CREW Precision Blend Natural Gray Coverage Dark 2-3
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.