Бюти блендер

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Купете гъба за грим – изберете един от най-обичаните аксесоари в грима

Независимо дали е деликатен и дискретен за ежедневието или бляскав за специален повод -равномерният, гладък и безупречен грим е задължителен. За щастие има полезни аксесоари за това - допълнение към четките, гъбите за грим, познати още като beauty blender през последните години станаха супер актуални, когато става въпрос за нанасяне, смесване и контуриране на макиажа на лицето.

Гъбите за грим са универсални

Гъбите за фон дьо тен се предлагат в различни цветове, форми и размери: от малко яйце до голяма гъба за грим – ще срещнете beauty blender в безброй варианти. Класиката в жанра са плоските гъби, с които гримът може да се нанася върху по-широка площ. Може да ги срещнете в кръгла, понякога в квадратна, дори и в триъгълна форма. Моделите с форма на яйце или амфора със скосени страни и ръбове са малко по-иновативни. Но защо гъбите за грим са толкова обичани и практични - те са подходящи за няколко стъпки в грима.

Използвайте правилно гъбите за грим

Благодарение на финопорестата структура на beauty blender-ите, те абсорбират прекрасно течния и кремообразен грим и го нанасят равномерно върху кожата. Съвет: нанесете малко фон дьо тен на външната част на ръката си и след това го вземете с леко влажна гъба за грим - по този начин тя няма да попие твърде много грим. Големите площи на гъбите са идеални за нанасяне на фон дьо тен.

От друга страна, можете да използвате върховете и ръбовете, за да създадете красиви контури. След това може спокойно да бленднете грима и да подчертаете красивите черти на лицето си. Можете да създадете завършен вид дори само с една гъба за грим. Beauty blender-ите под форма на малки яйчица са идеални за употреба около очите.

Купете гъби за грим и beauty blender онлайн на DOUGLAS.BG -практичните аксесоари за вашия грим

Гъба за грим - открийте изцяло нови върхове в грима и се насладете на разнообразните функции, които имат практичните гъби за грим. В нашия сайт има богата гама от продукти, готови за вас - отделете време, за да разгледате DOUGLAS.BG  и използвайте практичната функция за филтриране, за да намерите правилния за вас артикул. Открихте ли вече любимия си? Следва просто да го поръчате онлайн и да го доставим до дома ви.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.